2011 m. gruodžio 27 d.

Huh,neįdomu.


Just like me!
Turiu omeny,štai čia atlikus testą vieną,gavai tokį rezultatą(viskas,kas čia bus parašyta,atspindi mane ir yra 140% tiesa):
Tylus geradarys
Esi draugiškas, ramus, atsakingas ir sąžiningas. Kruopštus, netgi šiek tiek pedantiškas. Žmonės gali lengvai tavimi pasitikėti, esi rūpestingas ir ištikimas. Tau rūpi aplinkinių emocijos, įsiklausai į jų nuomonę, nenori jų užgauti. Tau svarbu sukurti darnius santykius namie ir darbe. Esi pragmatiškas, akcentuoji detales. Problemas sprendi pasitelkęs loginį mąstymą. Nors esi nepriklausomas ir mėgsti dirbti savarankiškai, tau patinka jaustis reikalingam ir padėti kitiems. Gerbi nusistovėjusias normas ir tradicijas. Esi pasišventęs savo darbui ir stengiesi jį gerai atlikti. Tau patinka stebėti žmones. Nesi iš tų, kurie žūtbūt nori pasirodyti teisūs. Vis dėlto, kai manai, kad tai svarbu, pasidalini savo nuomone. Dirbdamas komandoje turi aiškias užduotis ir užsibrėži įgyvendinamą tikslą. Nemėgsti konfliktų, todėl esi linkęs ieškoti kompromisų. Tau svarbu ne tik kokybiškas užduoties atlikimas, bet ir gerų santykių su bendradarbiais išlaikymas. Kuo mažiau žmonių, tuo lengviau tau sekasi bendrauti. Esi smulkmeniškas, pastebi detales, kurios lengvai praslysta pro kitų akis. Nemėgsti bereikalingų pokyčių. Darbe gerai supranti klientą ir stengiesi jam kuo labiau padėti. Gali būti, kad kai kurie žmonės pasinaudoja tavo gerumu.

Va taip va,pažintinė pamokėlė apie mane. Nesvarbu. Norit sužinot apie mano Kalėdas? Nesakysiu jum apie jas nė žodžio. O jei ir pasakyčiau,jokios naudos jum iš to. 
Vakar gerai pasedėjau su profesijomis.... Šiaip,šitas mane prajuokino vienas iš rezultatų,atlikus testą:
Ir vaat,tokią gerą citatą mano smegenų vyngiai išraizgaliojo:
Su profesijomis daug sunkiau, nei čiuožti per asfaltą su nevaškuotomis rogutėmis.
Gera,hm? Nieko šiaip gero... bet vat šiame įraše tik tiek tenorėjau paminėti.
Goodbye.


3 komentarai (-ų):

kačiolakis rašė...

Good Guy Greg! :D
Kur tu tuos testus parauni? :D

tiesiognu rašė...

http://www.profesijupasaulis.lt/
šone ten klausimynai.

tiesiognu rašė...

O jei tu apie tą "Tylus Geradarys" testą,tai iš draugas.lt :DDDDDDDDDDDDDDD

 
;