2011 m. gruodžio 2 d.

Gal baigiam?


Vat taip va,Justukas po apsilankymo mąsto trinti blog'ą ^^ ir FB deaktyvuoti :)) ir palikti vieną forumą apsilankymui :)  Viskas dėl akyyyčių. Ir kažkaip va taip vat mąstau,ar gal vis dėlto palikt čia tuos įrašus,ar tint ** viską ir psio?
Šiaip,ištrynus, atslaivinčiau blogeriams vietos, ir pasišalinčiau iš blogerių gretų, daug kam paslaugą padaryčiau. :))


Jei jau taip,tai dar toks pastebėjimas,jog adventas tikrai veikia. Va,ir tas Kalėdų kišimas visur ne toks jau baisus atrodo :) O gal tiesiog išmokau praleist pro akis :DDD Vat. Štai toks truuumpas mano įrašas. gal net ir atsisveikinti ilgam reikėtų. O gal ir ne. Nesvarbu. :D
Prie to paties,pasakykit,kas norit susitikt,bo aš noriu išmaut iš savo miesto. Labai labai noriu :DD Su kuo nors praleist savaitgalį ^^

Petras sušnabždėjo kelis žodžius bažnyčioje ir greitai vedė. Vėliau jis sušnabždėjo keletą žodžių per miegus ir dar greičiau išsiskyrė.
Skelbimas:“Ieškome rėmėjų, kurie padėtų išleisti knygą „Kaip tapti milijonieriumi.“
Parduodu arklį: lietos kanopos, sportinės, odinės vadelės, dujų įranga, greitis – iki 30km/h.

6 komentarai (-ų):

Karolina. rašė...

Netrink blogo x(((((
aš noriu meet xDDDD

Green Lemon rašė...

Būtų liūdnoka, jei ištrintum blogą iš tikrųjų, nes retai pastaruoju metu pamatysi tokį blogą kaip Tavo. Tavo blogą, kuriame nedėlioji nuobodžių nuotraukų su mergomis (atsiprašant), kurios ale tobulai rengiasi, madingos ir tratata (ar kaip ten tos mergaitės rašo). Tavo blogą, kuriame, ko gero, nėra keliasdešimt faktų "apie save". Tavo blogą, kuriame nekalbama "OI KAIP AŠ LAUKIU KALĖDŲ ir blabla bla..." Gaila kad dar nepasako tos tiesos, kaip laukia kol po eglute atsidurs byberio CD, ipodas ir kiti :D tai tiek :D nu tikiuosi, laido riterės čia ant manęs neužsipuls, bet žodžiu, atrodai įdomus žmogus. Keep going! :) Sėkmės, bet elkis kaip Tau pačiai atrodo geriausia :)

Ovis rašė...

Neeeeeeeeeeeee Prašau netrink ir rašyk šį blogą toliau :/ Tokių apmąstymų kaip tavo sunkiai kur rasi.

tiesiognu rašė...

Karolina, dėl meet gal kaip nors susitarsim
Lemoniuk,ačiū už tokią nuomonę!
Ovi,jooo,kam reikalingi tokie apmąstymai? Nx nu? Juk ohoho,daug įdomiau "Before I die" list'ai ir "wish" list'ai,įdomiau kaip tu atsikėliei ir dar jautei alkoholio poveikį iš po nakties. Bua!

Ovis rašė...

"įdomiau kaip tu atsikėliei ir dar jautei alkoholio poveikį iš po nakties"
Kąą? kokio dar alkoholio ir išvis kam tada reikalingos fantastinės, romantinės knygos ?
Va būtent dėl to, kad jas įdomu skaityti. Tas pats ir su tavo blogo įrašų apmąstymais juos yra įdomu ir smagu skaityti.

tiesiognu rašė...

Ačiū už nuomonę

 
;