2012 m. balandžio 4 d.

Tikriausiai, kad verta.

Gyventi verta, nes šypsotis nėra uždrausta.


Bet juk tai tiesa. Pagalvok, nejau pamatęs malonaus žmogaus šypseną, pats nepastebimai nepradedi šypsotis? Žinoma, kad pradedi. Ir juk kartais būna taip, kad vieno žmogaus šypsena tave padaro laimingu visai dienai. Ir aplamai, natūrali, nesuvaizdinta žmogaus šypsena gali nuteikti labai optimistiškai.
Net jei ji tokia, kaip šioje demotyvacijoje, kuri čia labai tinka (nebent Tu koks kosmetologas ar dantistas.... Nors jei ir toks būtum, tai parodytų, kokįpelną galėtum gauti už tokius dantis). Arba tokia:
Gyvūnų šypsenos yra šilčiausios ir natūraliausios šypsenos visatoje. Nenuginčyjamas faktas. Aplamai, jei diena kupina šypsenų, ji jau nenuėjo veltui. Verta gyventi, kad rytoj galėtum sulaukti naujos šypsenos. Verta gyventi, kad lauktum nieko nekainuojančios šypsenos, lyg laiško iš seno gero draugo. Tiesiog, šypsena yra dar vienas dalykas, kūrį turėtum branginti šiame gyvenime.
Dabar pasitelkime atvirkštinę psichologiją. Nors gal čia ji nelabai tinka... Bet, pamėgink įsivaizduoti aplinkinį pasaulį be šypsenų. jaučiu,kad verktum. Arba pats nebesugebėtum mėgautis gyvenimu. Tada depresija ir panašiai... Nes šypsena - tai natūralus veiksnys, dažnai nulemiantis Tavo nuotaiką. Tiesiog, giliai įkvėpk, nueik pasidaryti arbatos, ir žvelngaint į arbatos puodelį - nusišypsok. Pradėk dažniau šypsotis, nebijok reikšti savo emocijų, nebijok šypsotis!
Nes žinant Lietuvos valdžioje sėdinčius asmenis, net ir šis nemokamas malonumas gali būti apmokestintas.
Kaip Vytautas pasakytų - GYVENTI VERTA, PO VELNIŲ!!!

0 komentarai (-ų):

 
;