2011 m. gegužės 30 d.

Here you are

Cha. Va dabar. Tuoj pat. Čia. Aha. Dabar.Gal. ne gal, o tikrai. Rimtai.Labai. Dabar. Čia.Aha. Va dabar. Pradėsiu. Nes tęsti.Negalima.Rimtai.Va dabar.Štai.
Mokytis liko 9 dienos. na, ne visas 9 dienas mokysiuosi. Bet neesmė. Visvien teks eiti į mokyklą. 
 Žinoma,mąstant apie mokyklos/mokslo metų pabaigimą, iškart lyg su kulokų trenkiasi į galvą mintis-kaip atšvęsti šitokią progą? 
Justė švęs taip-eis pasivaikščioti,palei Neries krantą,vieną, ausyse ausinukas,gros kokia taškanti muzika (xD) o rankose bus telefonas. Žinoma,eidama palei Nerį,ji nesugebės grįžti (: Bus paskelbtos Justinos D. paieškos ir t.t ir panašiai (: Nuostabi okslo metų pabaiga (: bet aš tik juokauju xD O jei jau rimčiau,niekada neplanuoji nieko iš anksto. Tiesiog,dieną prieš tai imu viską,susidėliuju kaip puzzle dėliojant(detales visas atsiverčiant) o jau kitą dieną veikiu(pradedu dėlioti dėlionę). << Ė,ar ir jūs manot,kad tas palyginimas su puzzle toks awesome? >:) :DDDD
Ach. Va. Apie aprangas. Visi žmonės,šiaip ar taip,yra idiotai(ir aš tarp tų žmonių :dd ). Kodėl,šiais laikais,apranga žmoguje yra svarbiau,nei jo mokėjimas bendrauti,suprasti ir panašiai? Imkim paprastą pavyzdį:
Šiandien atėjau su nauja apranga. na, tipo primečiau "staile". Ir buvo taip-tiek komentarų nebuvau susilaukus nuo praeitos naujos aprangos. o taip, Justė savo klasėje tipo tokia prie "kalikių" ir panašiai.
1.Neesu kalikė. Aš normalus žmogus,kuris savo gyvenimą gyvena kitaip nei daugelis jaunimo(tūsai,plotai,vakarėliai ir fiestos xD ). O kadangi aš neesu tokia kaip daugelis jaunimo,esu kalikė. Prasi*ročinkit galvas,debilai.
2. Žmogus su gera apranga-kone klasės pažiba,kartais net mokyklos, žmogus su paprasta apranga,tačiau labai geros "dūšios" žmogus,kalikas arba looser'is klasėje,kartais net mokykloje. Žmonės ir tesugeba žiūrėti į aprangą... Nevykėliai. 
Ok,baigiu savo pamokslus. Nes vargu ar jūs turite nuotaikos tam. Aplamai,jums geriau dabar eiti į kokį plotą ar diskaną, prisigerti ir "apsitraukti"(huh,kaip nekenčiu šio žodžio :x).
Ant galo muzikyyyyytė:

2 komentarai (-ų):

Karolina. rašė...

jah. taikliai varai tu

tiesiognu rašė...

ačiūkas xD :)

 
;