2011 m. gegužės 17 d.

Vlogeriai

Na, aš čia šiaip sau rašysiu :d Bet esmė pagrindinė šio įrašo štai tokia-lietuvos vlogerių komanda. Labai šaunu,jog tokia komanda(jei taip galima pavadinti) yra (: Bet štai ką aš jums visiems pasakysiu-apsiraminkit. Visų jūsų vblogai tiesiog labai labai faini :d Bet atėjo ,kaip pasiutligė, tokia liga-pradėti vblogus daryti anglų kalba. Žinau, norit pralavinti anglų kalba, kad kiti galėtų (kitų šalių žmonės) jūsų vblogus žiūrėti. Bet. Čia atsiranda žodelis-bet. Kodėl kai mes žiūrim užseniečių vblogus ar kitokius video,mes turim mokėti anglų kalba,kad juos suprast,ir jie dėl to visai nesivargina? Kad juos suprast, neretai turim išsiversti vieną kitą žodį. Bet kodėl kai mes, lietuviai, kurie ir taip jau baigiai išnykti, "grynaveisliai" lietuviai, turim daryti viską pagal didžiasias šalis, jų kalbą? Kodėl mes negalime išlaikyti savitumo,daryti savo vblogus lietuvių kalba,o jei nori kitų šalių atstovai pamatyti,tegul eina į google vertėja,susiranda mūsų kalba ir tegul verčiasi,jei nori suprast. Ištiesų,na, galima vieną kitą video sukurti anglų kalba. Bet aš jums palinkėčiau nepersimest visiškai ant anglų kalbos savo vbloguose ;) Tai va, ką norėjau-pasakiau... Tikiuosi supratot :d Nleipiu jums čia rimtai į tai žiūrėti-tai mano blog'as, ką noriu, tą rašau :D

9 komentarai (-ų):

Sigitas rašė...

Ko tu čia užsipanikavai... Vieną kitą vlogą padarė 4 fun angliškai ir jau rašai litanijas. Iš dalies gal pritarčiau viskam šitam tavo rašinėliui, bet ANGLŲ YRA TARPTAUTINĖ KALBA, tai panikuot čia šitaip yra bergzdžia ir beprasmiška... :)

Sigitas rašė...

bet pastebėjimas šiaip geras, iš dalies

tiesiognu rašė...

Aš dar džiaugiuosi, jog tiktai 4 fun kolkas padarė. Bet daugelis jau sako, jog darys tik anglų kalba. Nesinorėtų,jog visiškai pereitų ant anglų kalbos, o paskui tik 4 fun padarytų lietuvių kalba :)

Unknown rašė...

Beždžionėlė mato, beždžionėlė daro. ;P

tiesiognu rašė...

Nesupratau, bet nesvarbu :D

Unknown rašė...

Nu jis turejo omeny 1 padare ir kiti ispaskos ka pamate ta pakartojo, o siaip tu pabandyk vlogus ar kokias konferencijas paziureti svetima kalba prancuzu arba tapacia anglu ir paziurek ar lengva ieiti i google verteja kaip tu sakai ir surasyti ta kalba... O kad kalba angliskai yra labai gerai nes jau perdaug tas '' lietuva lietuviams '' nusistovejo taip ir tampame rasistais :)

tiesiognu rašė...

rasistais? :D kad norime išlikti lietuviais? :D Ai,nesivelsiu jau į tokias diskusijas (: P.S primenu,jog tai tik mano nuomonė (:

Marcelė rašė...

Nesuprantu kodėl žmonės turėtu mažinti savo žiūrėtojų ratą, kai jį gali pasidaryti pasaulinio lygio. Jei žmogus moka angliškai, kodėl jam kalbėti lietuviškai visam pasauliui?
Geriausia būtų subtitrus uždėti lietuvių kalba. Ir lietuviai supras, ir anglai.

P.S Apie kokius vlog'us kalbi? Nes aš nieko nežinau XDDD

tiesiognu rašė...

Nesiruošiu čia išsiplėsti apie vlogus :DDD
Ir dar kartą primenu-ką noriu,tą rašau.

 
;