2011 m. gegužės 2 d.

Wonderful

Karališkosios vestuvės... Tikriausiai buvo pirmos ir paskutinės vestuvės, kurias žiūrėjau su tokiu susidomėjimu, su tokia šypsnea ir tokiom išpūstom akim. Svajonių vestuvės :) O jau kokia jaunoji nuostabi buvoooo (Kate Middleton), o ir Princas Williamas buvo labai žavus su ta uniforma raudona <3 :) Tikriausiai tai buvo pačios įsimintiniausios vestuvės... (mmm)
Dabar noriu pakalbėti apie lietų. 
Kodėl visi taip nemėgsti lietaus? :s Ar nors kartą susivokete, kiek jis daug duoda? Jūs mėgstat saule. bet ar be vandens, vien tik saulės dėka, būtų gyvybė? Būtų žaluma? Ne. Be vandens-jos nebūtų. Ar būtų vaivorykštė be lietaus? Ne. Ar jei nebūtų lietaus, ar užuostum tą gaivų kvapą, kurį užuodi išėjęs po lietaus į lauką? Ne.Ar būtų taip linksma bėgioti per balas ir taškyti aplinkinius,kai nė nelijo ir nėra tose balose vandens? Ne. Ar jei nebūtų lietaus, būtų taip malonu eiti šalia savo mylimosios/jo ir glaustis šalia jo/s kad mažiau sušlaptum? Ne. Ar aplamai būtų džiaugsmas, kurį suteikia saulė,kuri pabunda po lietaus, jei jo nebūtų? Ne. Tad nesusimastę,nekalbėkit ne tik apie lietų,bet aplamai apie visus pasaulio dalykus blogai. Visų pirma ieškokit pliusų, o ne minusų, nes minusai ir patys pasirodys. Ačiū už dėmesį ;)

2 komentarai (-ų):

Marcelė rašė...

O man tos vestuvės išpustas burbulas. Jei ne televizija ir internetas pusė žmonių nė nežiūrėtų. Gražios buvo, bet dirbtinos… Viskas surepetuota daugybė kartų. Labiausiai patiko choras… Tai man atrodė pats tikriausias vestuvių elementas.

Dievinu lietų, beprotiškai dievinu.

tiesiognu rašė...

O tu norėtum,jog eidama karališkoji pora sukluptų? (: Norėtum kad kas nors blogo atsitiktų? Nuostabios vestuvės buvo. Kaip ir pridera karališkosioms vestuvėms. Ir čia juk Karališkosios vestuvės,kurių retai vyksta dabartiniame pasaulyje...

 
;